Aberdeen Court, W9

PROJECT DETAILS

Residential New Build Roof extension (2015)

CLIENT

Private family Penthouse

PROJECT SCOPE

1,900 sq ft of residential floor space all on one floor level with three bedrooms (two en-suites), open plan kitchen dining and living area with terracing

Category
Residential
About This Project

The Penthouse was built on the roof space of a 19th Century mansion block within the Maida Vale Conservation Area. The design of the Penthouse was elevated above the existing roof level which included an extensive steelwork installation. The existing iconic domed pergola was incorporated within the Penthouse to accommodate a Dining room. In addition to the building works to the Penthouse there were extended works to the existing common areas and Lift.

Employed to provide the following services, planning, architecture and building control.